Waarom CBZ?

Gezond en gemotiveerd personeel werkt harder, toont meer kwaliteit en levert meer winst op. Met ongemotiveerd en verzuimend personeel bereikt u juist het tegenovergestelde. Schakel daarom CBZ in en ga voor een goed, actief en effectief verzuimbeleid.

Bij CBZ stemmen wij onze dienstverlening af op uw wensen. Samen komen we tot een effectief verzuimbeleid dat verzuim verkort, vermindert en zelfs voorkomt. Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? Dan staat de koffie voor u klaar! Ons kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar is CBZ dé specialist op het gebied van verzuimbeleid, verzuimpreventie en verzuimbezoeken. Wij zijn dan ook marktleider in onze sector. Dankzij onze landelijke dekking, doeltreffende werkwijze en flexibele service kunnen wij u vaak nog dezelfde dag van dienst zijn. Onze verzuimrapporteurs zijn allemaal in dienst bij CBZ en beschikken over jarenlange ervaring.

Gedragsmatige visie op verzuim

CBZ werkt vanuit de gedragsmatige visie op verzuim. Dat houdt in dat niet de klacht of ziekte ter discussie staat, maar het keuzegedrag om te verzuimen. Dit vormt ook de insteek van al onze gesprekken, trainingen en bezoeken.

Wat levert een samenwerking met CBZ u nog meer op?

  • Duidelijke regels voor uw personeel op gebied van verzuim
  • Snelle interventie bij verzuim
  • Eenvoudig zaken regelen via ons gebruiksvriendelijk digitaal systeem: CBzelf

Bent u benieuwd wat CBZ voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice: 0162-318 713