Werken bij

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een mooi team? Dan ben je bij CBZ aan het goede adres! Draag je steentje bij aan het voorkomen, verkorten en terugdringen van verzuim.

Bekijk hier onze vacatures:

Klantadviseur/commercieel medewerker binnendienst | MBO | 24-32 uur p/w | Dongen

Ga je voor werkgeluk? Mooi! Wij ook. Als je blij wordt van het communiceren met klanten en het verkopen van diensten, ben je bij ons op je plek. Het is onze ambitie om het werkgeluk in Nederland te vergroter. Doe je mee? We vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat om het aanspreekpunt voor onze klanten te zijn. Je neemt aanvragen van verzuimbezoeken aan en adviseert over onze dienstverlening. Als je klanten de juiste oplossing voor hun vragen kunt bieden, is jouw dag geslaagd. Daarnaast deins je er niet voor terug om een presentatie te geven of acquisitie te plegen. Word je blij van het opbouwen, in stand houden en benutten van ons relatienetwerk? Dan zijn we een match!

Lees meer

Verzuimrapporteur (inzetbaarheidscoach) | Diverse regio’s

Wil jij bijdragen aan onze ambitie om het werkgeluk in Nederland te verhogen? Als verzuimrapporteur pak je een belangrijke rol, je bezoekt medewerkers van onze klanten thuis en inventariseert vanuit de gedragsmatige visie alle relevante info om tot werkhervattingsafspraken te komen. Woon je in de randstad, Noord Nederland, Midden Nederland of Zuid West Nederland? Dan is dat ideaal! Als verzuimrapporteur werk je op flexibele basis, 20 tot 40 uur per week

Lees meer

Sales Consultant | MBO+ | 28-30 uur p/w | Dongen

Wie wil er nou niet gelukkig zijn op de werkvloer? Jij wel! En onze klanten ook, net als hun medewerkers. Het is onze ambitie om het werkgeluk in Nederland te vergroter. Doe je mee? Voor ons is het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat om nieuwe klanten te werven. En om onze bestaande klanten met zorg en aandacht te helpen. Word je gelukkig van het geven van trainingen en gastlessen? Dan ben je helemaal op je plek bij ons!

Lees meer