Werken bij

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een mooi team? Dan ben je bij CBZ aan het goede adres! Draag je steentje bij aan het voorkomen, verkorten en terugdringen van verzuim.

Bekijk hier onze vacatures:

Inzetbaarheidscoach | Diverse regio’s

Wil jij bijdragen aan onze ambitie om het werkgeluk in Nederland te verhogen? Als Inzetbaarheidscoach pak je een belangrijke rol, je bezoekt medewerkers van onze klanten thuis en inventariseert vanuit de gedragsmatige visie alle relevante info om tot werkhervattingsafspraken te komen. Woon je in de omgeving van Eindhoven, Venlo of Weert? Dan is dat ideaal! Als inzetbaarheidscoach werk je op flexibele basis en afhankelijk van het werkgebied kunnen we je een contract op oproepbasis of vaste uren (10-24 per week) aanbieden.

Lees meer

Sales Consultant | MBO+ | 28-30 uur p/w | Dongen

Wie wil er nou niet gelukkig zijn op de werkvloer? Jij wel! En onze klanten ook, net als hun medewerkers. Het is onze ambitie om het werkgeluk in Nederland te vergroter. Doe je mee? Voor ons is het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat om nieuwe klanten te werven. En om onze bestaande klanten met zorg en aandacht te helpen. Word je gelukkig van het geven van trainingen en gastlessen? Dan ben je helemaal op je plek bij ons!

Lees meer