Word klant en regel snel en eenvoudig een afspraak voor een verzuimbezoek

Als klant van CBZ krijgt u een gratis account in onze eigen portal ‘CBZelf’. Met uw persoonlijk inloggegevens heeft u op een veilige en snelle manier 24/7 toegang tot CBZelf om een bezoek in te plannen, rapportages te downloaden of wijzigingen door te geven.

Bestaande klant? Ga direct naar CBZelf.nl. Klik hier om in te loggen.

Hoe word ik klant?

Klik op de knop Aanmelden en meld u aan voor een gratis account in CBZelf. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het account in te regelen en uitleg te geven. Daarna kunt u met uw persoonlijke inloggegevens op elk gewenst moment een verzuimbezoek aanvragen via CBZelf.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een telefonische afspraak plannen om het account in te regelen? Neem contact op met de klantenservice: 0162-318 713.

Checklist

Liever zelf ontdekken welke stappen u als werkgever kunt nemen bij een ziekmelding? Klik dan hier om het stappenplan te downloaden en ontdek wat u allemaal kunt doen.

Werkpleckcheck

Werkplekken optimaliseren met persoonlijk advies? Plan nu een afspraak in met onze Ergocoaches! Ontvang tips over houding, stoel, tafel en beeldscherm voor een comfortabele en productieve werkomgeving. Minimaliseer klachten en verbeter de werkhouding.