Achtergrondillustratie
Achtergrondillustratie

 

 

 

| Missie

CBZ heeft als ervaren en professionele organisatie de ambitie om verzuim te voorkomen, te verkorten en terug te dringen. Deze missie willen wij waarmaken door een effectief instrument te bieden aan alle betrokken partijen bij het uitvoeren van het verzuimbeleid en wettelijke regelgeving. Daarbij is de wens van de klant ons vertrekpunt.

 

 

 

| Visie

Verzuim betekent dat mensen niet doen wat ze moeten doen, niet zijn waar ze moeten zijn. De oorzaak van dit gedrag is vaak onduidelijk, terwijl de gevolgen ingrijpend en kostbaar kunnen zijn. CBZ ziet het verzuimbezoek als een effectief instrument in verzuimbeleid. CBZ controleert waar iemand is en geeft inzicht in hoe en wanneer iemand weer gaat doen wat hij kan of moet doen. In dit persoonlijk contact stimuleert CBZ mensen om weer zo snel mogelijk aanwezig te zijn en maakt hierover concrete afspraken.

Foto Missie en visie CBZ
Button nieuws/actualiteitButton werken bij CBZButton contact CBZButton route CBZ
Werken bijContactRoutebeschrijvingRouteplanner
transparantButton terugtransparantButton print
Button CBZ Aanvraagformulier verzuimbezoektransparent
vraagdirectaan
transparantHometransparant:::transparantSitemaptransparant:::transparantDisclaimer :::transparantButton e-mail CBZtransparant:::transparantTelefoontransparantKlantenservice: (0162) 31 87 13transparant:::transparantCopyright © 2011 CBZ
transparant>CBZ Verzuimservice B.V.transparant